Nauti puhelinseksiä kahden!

Jos et halua soittaa 0700-numeroon, tarjoan sinulle helpon tavan nauttia puhelinseksiä etukäteenmaksulla. Maksaminen on helppoa ja nopeaa sekä maksamasi summa on heti käytettävissä. En lähetä sinulle mainosviestejä!

Susanna

Susannan erikois-seksilinja
Soita ja nauti puhelinseksiä

Voit soittaa Susannan kuumille erikois-seksilinjoille ilman palvelunumeroita, puhelut eivät näy puhelinlaskussasi.

Erityisesti valitut sensuellit Susannan Ladyt vastaavat matkapuhelinnumerossa. Sinun on helppo käyttää etukäteenmaksua, jonka jälkeen voit soittaa matkapuhelinnumeroon vain 1,69 e per min, palvelu on heti käytettävissä eikä sinun tarvitse muistaa ja näppäillä mitään tunnuksia saadaksesi puhelun auki.

Vain käyttämällä Lady Susannan etukäteenmaksupalveluita, voit saavuttaa kanta-asiakasetuja ja soittaa edullisemmin. Aiemman kalenterikuukauden aikana maksetut summat vaikuttavat seuraavan kuukauden etukäteenmaksettujen puheluiden minuuttihintaan. Saavuta etutasoja, jolloin etusi myös paranevat.

Kanta-asiakkaille on nyt uusi 0600-numerossa toimiva infoautomaatti, josta kanta-asiakas voi saada tietoa omasta etutasostaan, soittohinnastaan sekä jäljellä olevasta saldosta. Asiakkaat voivat myös jättää viestejä automaatissa. Puhelut infoautomaattiin 0600-127-49 maksavat 1,99 e / min + pvm. Automaatti toimii 24 h / vrk. Infoautomaatti täydentää etukäteenmaksupalveluita.

Susannan Seksilinjojen verkkomaksua on turvallista, helppoa ja nopeaa käyttää. Siirry tästä etukäteismaksuun!

·   ·   ·    Puhelinseksiä kaupungissa    ·   ·   ·

Helsinki ·  Vantaa ·  Espoo ·  Kauniainen ·  Lahti ·  Tampere ·  Turku ·  Pori ·  Joensuu ·  Kuopio ·  Kajaani ·  Lappeenranta ·  Jyväskylä ·  Seinäjoki ·  Vaasa ·  Oulu ·  Rovaniemi ·  Kerava ·  Järvenpää ·  Hämeenlinna ·  Varkaus ·  Porvoo ·  Mikkeli ·  Imatra ·  Kouvola

·   ·   ·    Kuumat puhelinseksi edut    ·   ·   ·

naisseuraa ·  seksiseuraa ·  seksi naiset ·  PK seuraa ·  panoseuraa ·  puhelintreffit ·  päiväkahviseuraa ·  puhelinseksi ·  puhelinseksiä ·  seksipuhelin ·  seksilinjat ·  seksipalvelu ·